Dit vinden klanten 

van Effekt Mediation  

"Evelien is heel toegankelijk en vriendelijk en biedt goede service"  

" Evelien heeft ons heel fijn geholpen, ze was professioneel en duidelijk. Gaf heldere uitleg bij de complexere financiele zaken. Het was heel goed om ons door een onpartijdige expert te laten begeleiden."


"De adviseur is enorm gedreven en kundig in haar werk. Geen enkele vraag is teveel en de adviseur doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen/begeleiden! "

" De adviseur is een bevlogen en kundige mediator die op zowel emotioneel als zakelijk vlak het verschil kan maken. Ze is goed georganiseerd, weet waar ze over praat en is in staat om beide partijen naar toekomst gerichte oplossingen te begeleiden. "

" De adviseur luistert heel goed naar wat er wel, maar ook naar wat er niet gezegd wordt. Ze weet daarom de juiste aanvullende vragen te stellen die het probleem helderder maken. Ze raakt punten aan die je eerder nog niet had gezien of in dat licht had bekeken. Daarnaast voel je je ook echt gehoord, zonder dat je het gevoel hebt dat er partij wordt getrokken. Ik voelde me na het gesprek een stuk lichter en zelfs hoopvol naar de toekomst. De adviseur is daarom professioneel, maar ook heel betrokken. Een fijne combinatie die je niet vaak ziet, maar essentieel is in haar werk. "

Contact  

Wil je meer weten over scheidingsmediation, of een afspraak maken?
Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens.

Effekt Mediation
Evelien van Elst
030-2072799
06-24924574
info@effektmediation.nl

Bezoekadres*:                                                                                                                
Zandweg  117

3454JZ De Meern             


Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg               


*Alleen op afspraak 

*Afspraken kunnen ook bij jullie thuis plaatsvinden.